Gå til hovedindhold

Hverdagen

Vi har et rigt foreningsliv, en blomstrende frivillighed og et hav af forskellige netværk

Indhold

  Guldborgsund er en kommune med stærke fællesskaber, for det er en del af vores DNA. Hele Lolland-Falster som område er "fællesskabernes land". Vi har et rigt foreningsliv, en blomstrende frivillighed, et utal af forskellige netværk og et stærkt sammenhold.

  I Guldborgsunds foreningsliv er der gode muligheder for at indgå i et fællesskab, der passer til dig og det, som du interesserer dig for.

  Der er mulighed for at dyrke sport på fritids- eller eliteplan. De lokale sportsforeninger tilgodeser både bredden og eliten.

  Der er også mulighed for at støtte en eller flere gode sager gennem de frivillige sociale foreninger. Vi har et utal af lokalsamfundsforeninger, som arbejder for, at både små og større byer og områder blomstrer og trives.

  Vi spiser gerne sammen og de gode lokale fødevarer er ofte omdrejningspunktet.

  Vi netværker gerne på kryds og tværs, og har altid plads til flere. Mangler du et netværk med et helt særligt formål, så er det bare at gå i gang. Der er altid nogen, som vil være med til at støtte op om din interesse.

  Som du kan fornemme, er der rigtig mange gode indgange til at få en ny omgangskreds og skabe nye venskaber, hvis du kaster dig ud i fællesskabets glæder.

  Uanset hvad du vælger at engagere dig i - og hvor meget - vil du mærke en særlig samhørighed, som kendetegner hverdagen i vores lokalområde.

  Stærk lokal forankring
  Guldborgsund er også et sted med et aktivt handelsliv.

  Både hovedbyen Nykøbing F. og de tidligere købstæder Sakskøbing, Stubbekøbing og Nysted har gode lokale butikker, som vi værner om i fællesskab. Derfor er vi meget stolte af, at Nykøbing F. blev kåret som årets handelsby i 2022.

  Du finder alt, hvad du har brug for, lokalt.