Gå til hovedindhold

Boligen

Bolig med plads til at leve

Indhold

  Det er ikke alle, der flytter til storbyen. Det er vi i Guldborgsund Kommune et godt eksempel på.

  Her kan du selv vælge, om du vil bo i byen, hvor du er tæt på skoler, handlemuligheder og kultur- og fritidstilbud, eller om du vil slå dig ned et sted, hvor der er langt til naboen og tæt på naturen.

  • Vi har generelt billigere priser på ejerboliger end mange andre steder i Danmark.
  • Der er gode muligheder for at finde bolig med god plads både ude og inde.
  • Vi har en fantastisk natur lige uden for døren.
  • Vi har gode muligheder for at pendle og arbejde på distance.
  • Vi har byggegrunde for enhver.
  • Der er aldrig mere end 25 kilometer til vandet, uanset hvor du bor i kommunen.

  Land

  At bo på landet kan være flere ting. Nogle foretrækker et hus omringet af marker og natur, hvorimod andre hælder til landsbyer med fokus på lokale fællesskaber. Heldigvis kan du selv vælge om du vil have det ene eller det andet. Der kan være flere grunde til at flytte på landet. Nogle flytter for at realisere sine unikke boligdrømme, mens andre gør det på grund af de erhvervsmuligheder, som opstår. Boliger på landet giver en særlig ro i hverdagslivet, hvor der er højt til loftet, stilhed og mørkt om natten.

  By

  Der er også mulighed for at finde en lejlighed i byområderne, der ligger få minutter fra centrum. Små byhuse pryder gaderne og gør det muligt at bo midt i byen i et charmerende hus med egen have. I kort afstand fra byerne er der store villakvarterer med rolige veje, hvor børn kan lege og have lov til at være børn.


  I sidste ende handler det ikke kun om at bo. Det handler også om at leve. Derfor er vi stolte af, at kommunens borgere i en undersøgelse fra 2022 fremhæver det gode lokale naboskab, som en særlig styrke.

  Du er ikke tvunget til at deltage i et nabofællesskab, men godt naboskab øger trivslen og trygheden i hverdagen.