Gå til hovedindhold

Til dig som ny borger

Det lokale værtsskab

Indhold

  Det betyder noget som menneske, at blive taget godt imod, når man flytter til en ny kommune og skal i gang med en ny tilværelse.

  Det er særligt vigtigt at få en god introduktion til de lokale fællesskaber. Det gør du bedst gennem forskellige aktiviteter og tilbud, som du oplever sammen med andre. Derfor tilbyder vi dig som tilflytter, at deltage i en række gratis arrangementer for nye borgere.

  Arrangementerne er sat sammen for at præsentere dig for bredden af oplevelser og fællesskaber i Guldborgsund Kommune. Vi er ikke ens som mennesker, vi bor ikke alle i samme by og har ikke nødvendigvis samme interesser. Derfor er arrangementerne både forskellige af karakter og finder sted på tværs af kommunen, så vi rammer noget for enhver.

  Kom godt i gang i Vores Guldborgsund

  Når du melder flytning og melder dig til folkeregisteret i Guldborgsund Kommune, får du en automatisk bekræftelse med link til Voresguldborgsund.dk - en hjemmeside, som giver dig et overblik over lokale oplevelser og fællesskaber.

  Inden for de første måneder efter din flytning til Guldborgsund, får du et velkomstbrev med digital post. I velkomstbrevet får du en introduktion til denne hjemmeside.

  I brevet får du også information om de særlige arrangementer, vi har for nye borgere.

  Et Guldpas til oplevelser

  Guldborgsund Kommunes Guldpas er et værdibevis, vi uddeler til nye borgere og studerende i Guldborgsund Kommune.

  Guldpas er et guldfarvet kort på størrelse med et kreditkort. Du får udleveret et Guldpas, første gang du deltager ved et arrangement for nye borgere eller ved studiestart.

  Du kan indløse Guldpasset på hovedbiblioteket i Nykøbing F. Når du indløser passet, kan du vælge frit mellem en række lokale oplevelser. Du får en fribillet til 1+1 person, så du har én at følges og dele din oplevelse med. Fribilletter fås så længe lager haves.

  Arrangementer for nye borgere - Det sker

  Vi tilbyder en række særlige arrangementer for nye borgere, som er gratis at deltage i. Nogle kræver forhåndstilmelding, men langt de fleste er åbne. Du skal bare møde op.

  Tanken bag de åbne arrangementer er, at du kan invitere din familie, venner, naboer eller kollegaer med - for der er intet bedre end at opleve noget sammen med andre.


  Vi synes, det er godt lokalt værtsskab, at give dig de bedste muligheder for at komme godt i gang med din nye hverdag i Vores Guldborgsund. Vi glæder os til at møde dig.